Verkoopevent met nieuw aanbod | Rijnfort, Nieuwegein

19 november 2019

Wonen in een historisch stukje Nieuwegein? Dan is het project Rijnfort wat voor jou. Er is nu nieuw aanbod met luxe appartementen en penthouses in verkoop! Meer informatie? Kom op donderdag 28 november a.s. naar het Verkoopevent. 

Rijnfort is een project met appartementen en eengezinswoningen in de wijk Rijnhuizen. Door de transformatie die de wijk Rijnhuizen ondergaat (van werk- naar woongebied) krijgen bijzondere locaties als Kasteel Rijnhuizen en Fort Jutphaas weer de aandacht die ze verdienen. Gebouw C (Veste) van project Rijnfort is nu in verkoop en biedt ruimte aan royale appartementen en penthouses van 96 tot 188 m². Is het nieuwe aanbod toch niet wat je zoekt? In Rijnfort komen moderne, gloednieuwe appartementen en woningen in alle soorten en maten van 65 tot wel 190 m² met prijzen van € 242.500,- tot € 622.500,- v.o.n. Hier woon je compleet met luxe keuken, modern sanitair, privé berging en heb je de beschikking over een eigen parkeerplaats.

Op donderdag 28 november ben je tussen 17:00 en 19:00 uur van harte welkom bij het Verkoopevent. Deze vindt plaats in DynaHouse aan de Perkinsbaan 11 in Nieuwegein. Het DynaHouse is gelegen vlakbij de locatie waar Rijnfort wordt gebouwd. Ideaal dus om de locatie te bekijken en daarna je vragen te stellen aan het verkoopteam. 

Lijkt wonen in Rijnfort jou wel wat? Kom naar het Verkoopevent, kijk op de projectwebsite of neem contact op met de verkopend makelaar.