Start verkoop | Rijnfort, Nieuwegein

26 april 2019

Op woensdag 1 mei a.s. gaat de verkoop van start van het nieuwbouwproject Rijnfort in Nieuwegein. Je bent tussen 18.00 tot 19.30 uur van harte welkom in het DynaHouse in Nieuwegein. Vanaf dit moment kun je je tevens digitaal inschrijven via de projectwebsite.

Het project ligt aan de entree van Rhijnhuizen, een wijk in ontwikkeling van werken naar wonen (en werken). Door de transformatie die de wijk ondergaat, komen de pareltjes uit deze buurt weer boven water. Denk aan het Fort Jutphaas dat vroeger onderdeel was van de Rijnforten en waar er nog maar een aantal van bestaan, Kasteel Rijnhuizen en het park dat rondom het Fort ligt. Een historisch stukje Nieuwegein waar mooie nieuwe dingen te wachten staan. Het project Rijnfort is daar onderdeel van! Rijnfort bestaat uit drie deelprojecten:

- Rijnfort | Schild: 80 appartementen met woonoppervlaktes van 63 tot 94 m²
- Rijnfort | Veste: 32 appartementen verdeeld over twee gebouwen, met woonoppervlaktes van 95 tot 178 m²
- Rijnfort | Huis: 11 eengezinswoningen met een woonoppervlakte van 160 m²

Kom 1 mei naar de start verkoop en kom meer te weten over de appartementen en eengezinswoningen van Rijnfort. De aanwezige makelaars vertellen je graag meer. Ook ontvang je hier de brochure en prijslijst. DynaHouse bevindt zich aan de Perkinsbaan 11 in Nieuwegein.