Schrijf je in! | Rijnfort, Nieuwegein

21 juni 2019

Ben jij op zoek naar een appartement of eengezinswoning in Nieuwegein? Dan is het nieuwbouwproject Rijnfort wellicht wat voor jou. De appartementen en eengezinswoningen van dit project zijn momenteel in verkoop. Schrijf je nu in voor jouw favoriete woning!

Rijnfort komt aan de entree van Rhijnhuizen, een wijk in ontwikkeling van werken naar wonen (en werken). Door de transformatie die de wijk ondergaat, komen de pareltjes uit deze buurt weer boven water. Denk aan het Fort Jutphaas dat vroeger onderdeel was van de Rijnforten en waar er nog maar een aantal van bestaan, Kasteel Rijnhuizen en het park dat rondom het Fort ligt. Een historisch stukje Nieuwegein waar mooie nieuwe dingen te wachten staan. Het project Rijnfort is daar onderdeel van! In Rijnfort komen in totaal 112 appartementen en 11 eengezinswoningen. 

Spreekt wonen in Rijnfort jou aan? Schrijf je dan online in via de projectwebsite. Om je in te schrijven heb je een woonaccount nodig. Heb je deze nog niet? Dan kun je deze gemakkelijk aanmaken door op de projectpagina te klikken op de oranje knop 'Direct inschrijven'. Als je al een woonaccount hebt, kun je rechts bovenin direct inloggen. Eenmaal ingelogd kun je vervolgens klikken op 'Digitaal inschrijven'. Vul je persoonlijke informatie aan, geef je voorkeuren op en dien je inschrijving in.