Rijnfort, Nieuwegein | Inschrijven tot 13 mei a.s.

04 mei 2019

Afgelopen woensdag is de verkoop gestart van de appartementen en eengezinswoningen van het project Rijnfort in Nieuwegein. Wil jij kans maken op één van de woningen of appartementen? Schrijf je dan in voor maandag 13 mei a.s. 12.00 uur.

Het nieuwbouwproject Rijnfort komt aan de entree van Rhijnhuizen, een wijk in ontwikkeling van werken naar wonen (en werken). Het project bestaat uit drie deelprojecten:

Rijnfort | Schild
Dit deelproject bestaat uit 80 appartementen met een woonoppervlakte variërend van 63 m² tot 94 m². Alle appartementen hebben een eigen parkeerplaats, een berging en een balkon. De appartementen zijn voorzien van sanitair en tegelwerk. Samen met de projectshowroom kun je jouw eigen keuken samenstellen.

Rijnfort | Veste
Dit deelproject bestaat uit 32 appartementen verdeeld over twee gebouwen. De appartementen hebben een woonoppervlakte van 95 m² tot 178 m² en hebben ieder een eigen parkeerplaats, een berging en een ruim balkon. De appartementen zijn voorzien van sanitair en tegelwerk. Samen met de projectshowroom kun je jouw eigen keuken samenstellen.

Rijnfort | Huis
Dit deelproject bestaat uit 11 eengezinswoningen. De woningen hebben 3 woonlagen met een woonoppervlakte van 160 m². De woningen zijn standaard voorzien van een parkeerplaats, sanitair en tegelwerk. Samen met de projectshowroom kun je jouw eigen keuken samenstellen.

Interesse? Schrijf je dan nu in! De inschrijving voor het project verloopt volledig online via de projectwebsite. Het moment van inschrijven is niet bepalend voor de toewijzing van de woningen en appartementen. Zo heb je alle tijd om rustig je eigen plekje uit te kiezen. Zorg er wel voor dat jouw inschrijving uiterlijk maandag 13 mei om 12.00 uur binnen is.